BASPLAGG




Fin bas från Topshop.


INSPIRATION



EN BIT AV DAGENS






DEN ROSA KAVAJEN



Denna köpte jag för lite mer än ett år sedan. Under förra våren använde jag den inte speciellt mycket, men det kommer jag däremot att göra i år!

LÄDERREM

För ett tag sedan köpte jag på mig ett par läderremmar från en hobbybutik i Falköping, efter att ha blivit inspirerad av ett läderhalsband som tillhörde en topp/klänning från Acne, i den butiken jag arbetar. Jag inhandlade läderremmar i svart och orange, som jag också visade upp i detta inlägget. Jag har dock inte berättat vad jag skulle använda det till, förrens nu då. Idag kikade just in på Eling Klings blogg och då fick jag se att hon precis som jag köpt på sig en rem som hon virat om halsen och knutit fast. Tycker ni om det, jag tycker det är riktigt snyggt! Jag har tänkt att göra i princip likadant med min rem, fast istället för att knyta ihop ändarna kommer jag låta de hänga fritt. Visar er imorgon hur jag tänkt. Nu ska jag sova, godnatt!

PAKET





Titta vad jag hämtade ut från posten idag - ett paket från H&m. Vad den innehöll visar jag imorgon!

TVÅ FINA

Bildkälla - Spetsshorts - Väska
Ett par spetsshorts är något jag kommer införskaffa och bära i sommar, och en svartvit väska är något som jag vill ha. Den på bilden ovan, som finns att köpa hos H&m trend, ska jag försöka få tag i. Får jag inte det, ska jag sy mig en liknande väska. Får se hur det går!

ORANGE KOLLAGE

Kläder från - Asos - modekungen - Monki

DAGENS OUTFIT

Transparent linne - Vero moda - kjol - H&m
Idag går jag klädd i svart kjol och transparent linne. Under det har jag ett vitt linne, i och med att jag inte tycker det är speciellt snyggt när underkläderna syns. I övrigt bär jag silver och plastarmband, samt rosa läppar och naglar.

VIT KLÄNNING

Tycker att denna klänningen från Asos är så himla fin. Det jag gillar med denna är färgen, samt skurningen. Den är inte för lång och inte för kort, sedan tycker jag om detaljen som sitter vid höftlinjen. Har aldrig sett en sådan detalj på en klänning tidigare. Tycker det ser ut som en vikt servett, men jag gillar det!

DAGENS OUTFIT


Byxdress - gjort själv 

Såhär går jag klädd idag. Byxdressen har jag designat och sytt själv. I övrigt så bär jag skor från Din sko och accessoarer från second hand.

UR MIN GARDEROB






Svarta och rosa plagg ur min garderob. Från - H&m - Zara - Cubus - Weekday - (designat själv) - Second hand

STILFULLA ACCESSOARER

Bilder - Tumblr , Emma

Tycker att dessa accessoarerna är så himla fina! En sådan orm som man kan sätta fast på linnet skulle jag vilja ha. Och ett sådant örhänge ska jag försöka knippsa ihop själv. I övrigt så är jag fortfarande på jakt efter en gul väska (orange och blå också), sedan så vill jag införskaffa mig ett fint armband. Det från Dior tycker jag är riktigt fint, men jag får leta reda på en budjet variant, vilket nog ska gå. Och en svart kuvertväska, det har jag redan, men jag tycker att den på bilden är så himla fin, så tog med den här ändå.

GLITTRIG TOPP


Glittrig top - gjort själv
Tada! Här är det slutliga resultatet av det som jag sydde på herromdagen. Det blev en glittrig top med urringning i bak. Jag är riktigt nöjd. Vad tycker ni om den? :)

LÄSBART

Några är nya, men de flesta är gamla. Gillar i vilket fall min lilla samling av läsbara ting.

KOLLAGE

Kläder från - Weekday - Monki - Gina tricot - Nelly

210311

Idag har jag varit kreativ och sytt. Visar resultatet så småningom!

MIN HELG











Ett par bilder från i helgen. I Lördags förmiddag blev det en lite shoppingrunda i Borås stad, samt en secondhand trip. Efter att ha varit i Borås i några dagar åkte jag hem till Falköping i Lördags. På Lördagskvällen var jag och Dennis bortbjudna till Mia och i Söndags var jag på Falbygdens ost för att titta på deras "vårutställning" samt fika, med mamsen. Hoppas ni haft en bra helg!

12:18

Detta gillar jag! Väska från Acne och skor från Minimarket.

PLISSERAT

Plisserat tycker jag är riktigt hett just nu! I min garderob, har jag en top som liknar den på bilden, fast min är i svart. Tycker i vilket fall att denna gräddvita från Asos är riktigt, riktigt fin. Och jag är lite smått sugen på att beställa hem den.

SNYGG I ROSA

Bilder: MadelenetumblrSofi

UR MIN GARDEROB

Fyra plagg ur min garderob. Alla i olika färger och material.

ARMBAND


LinnEklund

Så himla fint armband, ja precis i min smak!

METALLIC


En liten bit av gårdagens klädsel.

Gårdagens klädsel bestod av silvrig skjorta, svarta byxor, och en silvrig kedja runt halsen.

IGÅR /&/ IDAG



Idag blev det första numret av Styleby mitt, och igår införskaffade mig lite pysselmaterial. Det jag inhandlade var två meter mockaremmar, en meter kedja samt sånna "örhängresgrejer". Av detta har jag tänkt att göra accessoarer. Visar er så småningom!

FÄRGGLADA SKOR


Färgglada skor från Yesstyle.com

BÖCKER OM MODE



Dessa två modeböckerna hämtade jag ut på posten herromdagen. Köpte dem på den här hemsidan. Jag har inte börjat läsa Elsas mode ännu, men Vintage har jag börjat att bläddra igenom samt läsa lite i. Tycker den verkar riktigt bra och lärorik, så om du är intresserad av mode och kanske till och med vill jobba inom det, kan jag verkligen rekomndera dig den boken!

PÄLSAR





Herromdagen var jag inne på Veras garderob i Borås. Och där hängde dessa skönheterna! I Falköping, där jag bor är det fortfarande kallt och en sådan här jacka skulle göra susen mot kylan, plus snygga till mig lite. Fast våren kommer snart och i och med det vill jag inte köpa på mig en vinterkapppa nu, men hade det varit December,  då hade antingen den leopardmönstrade pälsen eller den svarta fått blivit min. Helt klart!

VITT BÄLTE


Bälte - Second hand

Något som jag tycker är hett är kontraster. Liksom svart och vitt. Och att markera midjan är något som jag verkligen tycker om. Jag har en hel samlig med bälten och jag köper ofta på mig nya. Herromdagen fick detta fina vita bältet ta plats i min samling. Från en secondhandbutik i Borås. 

TIPS! - GULDRINGAR


Igår kikade jag runt på ett flertal bloggar under dagen, och då märkte jag att det var många som bloggade om samma sak som jag. Det vill säga, guldringen till håret. Idag gick jag in på Frida Fahrmans blogg, och gissa vad hon hade införskaffat sig? Jo! Guldringar till håret, dessutom från en budjetkedja. Gissa vilken? Jo H&m! Snacka om att jag blev glad när jag fick syn på det! Idag åker jag till Borås, och imorgon/på Lördag har jag tänkt att göra några ärenden i centrum. Kommer att gå in på H&m för att se om guldringarna kommit in där. Hoppas, hoppas, hoppas!

VÅRKLÄDER



Jag vill ha vår och kunna börja använda mina nya kläder, men ute snöar det.

VÄSKOR

Väskor: Zara , Kate spade , Asos

I vår och sommar är det färgglada väskor som gäller! Jag har redan införskaffat mig en rosa, men vill ha en i orange samt blått också!

GULDRING SOM TOFS


Bilderna är fotade på Dries van Notens senaste modevisning, från style.com

Något som jag vill ha just nu är en guldring till mitt hår. Samt en i silver. Jag tycker om att ha håret uppsatt, men jag har aldrig tyckt att själva tofsarna är speciellt fina. Så något jag hoppas på nu, det är att en budjetkedja ska snappa upp idén och börja sälja sådana! Vore inte det något?

FASHIONABLA


Bildkälla: tumblr


UR MIN GARDEROB


Bälte - Second hand  ,  Armband - Veras garderob  ,  Ring - Veras garderob  ,  Nagelack - H&M  ,  Halsring - Gjort själv


BLUS



I förra inlägget bär jag en blus med vollanger. Det är denna blusen, och jag kom just på att jag glömt visa upp den i bloggen. Så här ser den iallafall ut, och den är köpt på second hand! Love it.

17:48



Nu ska jag färga håret. Visar resultatet senare!

LÄPPSTIFT



. Från vänster till höger: Lumene Natural code - nr 13 Rasperry pink  ,  Viva la diva nr 30  ,  Lumene natural code - nr 3 nude beige  ,  Viva la diva nr 85  ,  Loreal color riche nr 115 .

När det gäller läppstift så tycker jag det är kul med färg. Liksom orange, rosa och rött. Inte vinrött, utan klarrött. Jag tycker det är kul att piffa upp en enkel outfit med ett färgglatt läppstift, och jag matchar gärna läppstiften till mina accessoarer. Ex. Orange Läppstift till orange smycke, och en basic outfit i övrigt. Annars tycker jag det är fint att ha en naturlig färg på läpparna, om min outfit är färgglad. Ex. röd topp eller kavaj matchar jag helst  med ett naturligt läppstift, som t.ex. lumene nr 3.

Vilken färg gillar du att bära på läpparna?

PLASTVÄSKA



Jag läste precis att Victoria har köpt på sig en meter plast som hon har tänkt att sy en väska av. Jag blev grymt inspirerad och vill göra detsamma, men istället för att sy väskan i tunn plast kommer jag nog istället att sy den i genomskilnig vaxduk, i och med att det materialet är kraftigare.

FINT TILL MOBILEN





Titta vilken fint fodral jag  köpte till min mobil herromdagen. Kostade endast 30 kronor, på Lindex!

070211

Godmorgon! Idag blir det jobb från kl 10-18. Efter det ska jag träffa min vän Ida. Hoppas du får en fin dag!

NY VÄSKA


Från Gina tricot

LÖSHÅR

En bild på mig från i höstas

Jag funderar på att köpa löshår. Har aldrig använt mig av det tidigare, men jag saknar verkligen mitt långa hår.


MIN LYA

Bildkälla: Tumblr

Jag har tankar på att flytta till en egen lägenhet. Min lägenhet ska vara gammeldags, ha korsfönster och högt i tak. När jag flyttat kommer jag att inreda mina rum i vitt och beige, med vita blommor, orkidéer, silverdetaljer, gosiga mattor, siden och kristaller. Liksom bilderna ovan. Jag tycker det ser så mysigt och rogivande ut i de rummen, precis som jag vill att det ska vara där jag bor. Jag tycker det är viktigt att jag kan slappna av och hämta energi i mitt hem, och det gör jag av inredning i ljusa och fina färger.


12:01



Bildkälla: Hanna , Linn

LIVETS GÅNG

Livet är som en bergodalbana, och för oss alla har livet en början, sina ner och uppgångar, och ett slut. Jag är erfaren av det själv. För mig anses det naturligt, men ibland så undrar jag om livet bara inte kan förbli bra, för alla, en dag. Det vore så skönt, men det tillhör väl inte livets gång. Ingen har sagt till mig att det ska vara lätt att leva, men jag kan ibland undra varför vissa personer ska drabbas av allt, medans andra inte behöver vara med om några svåra situationer i sitt liv över huvud taget. Självklart är det inte så, ingens liv är som en dans på rosor, men vissa har det lite bättre än andra. Och har du det så var glad, är du en person som varit med om svåra stunder, men som för tillfället känner att livet är på topp, glädjs åt positiva tillfällen och våga vara glad. Mår någon annan i din omgivning dåligt, visa ditt stöd och få den på topp igen, för nästa gång är det kanske du som faller. Och då kanske det är du som behöver lite hjälp på vägen, och en utsträckande han. Liksom ett famntag, ett par kloka ord, eller bara ett närvarande från en person. Samt få känna att någon bryr sig, och att man är värdefull. Liksom vi alla, liksom du!

. Malin

RSS 2.0