BEIGE JACKA



Grymt snygg jacka från Zara. Håll muspekaren över bilden och klicka på fliken för att komma direkt till plagget på weshoppen!

RUNDA BRILLOR


I ett tidigare inlägg delar jag med mig av mina solglasögon som jag har. I samma inlägg skrev jag om vad jag tänkt att införskaffa här näst, och det var bland annat ett par runda brillor. När jag skrev det inlägget visste jag dock inte vart jag kunde få tag i ett par, men nu vet jag! De på bilden ovan såg jag genom en tjejs blogg. Frågade vart hon hade köpt dem, och gissa vart? Jo, hos Lindex för 59 kronor, vilket jag tycker är ett riktigt bra pris!

INSPIRATION




Något som jag blivit helt förälskad i är bara ryggar. Tycker det är så fint när man får se en skymt av ryggen, istället för den främre delen. Vita tyger, långa kjolar och transparent tyg gillar jag också. Vill ha en ljus transparent kjol och även en svart som är kortare framtill och längre i bak. Ett par shysta ringar skulle jag inte säga nej till heller, i och med att jag inte kan använda mina gamla ringar längre, eftersom jag nyligen blivit allergisk mot nickel. Har tänkt att införskaffa mig ett par nya i äkta silver, och då får de gärna likna ringarna ovan som kommer från Marc jacobs. I övrigt så har jag alltid tyckt om att markera midjan med bälten, men numera gör jag det helst med ett rep/snören, som på en av bilderna här ovan.

NYTT HALSBAND



Nytt halsband från Cheap monday! Finns att köpa hos Weekday, Nastygal, och bland annat hos Yap i Skövde, som jag arbetar hos. Håll muspekaren över bilden för att komma till nastygals webshop, där du kan köpa halsbandet online!

SKOR





Två favoriter bland mina skor! Köpta i slutet av sommaren 2010.

20:58



Hej! Kom nyligen hem från jobbet. Är supertrött så har tänkt att lägga mig i soffan med en kopp thé och bara slappna av. Imorgon bitti har jag tänkt att sy klart klänningen och kjolen, som jag skrev om i ett inlägg herromdagen. När jag är klar med dem kommer bloggen att uppdateras. Hoppas att du haft en riktigt fin dag. Kram!

MINA SOLGLASÖGON



Dessa solglasögonen hänger på en galge i mitt rum. Har köpt på mig dem inom de senaste åren, förutom de leopardmönstrade som jag köpt i år. Detta året vill jag införskaffa mig ett par pilotbrillor, ett par lite rundare samt ett par klassiska "Ray ban wayfarer".

SYPROJEKT



Har två stycken syprojekt på gång. Det ena projektet innebär att jag ska sy om en underkjol till en vanlig kjol, och det andra innebär att jag ska sy om en klänning till ett bustier-liknande plagg. Visar upp plaggen när de är klara!

NUBUCK PLATEAU SANDAL



Dessa skorna vill jag så gärna ha! De är från märket Shoe biz och kostar 749 kronor.

DESIGNERN NHU DUONG




Bilkälla - Nhu Duong SS 11

I det första numret av "Style by" får vi ta del av en av sveriges designtalanger, Nhu Duong. Jag hade inte hörts talas om henne innan jag läste om henne i tidningen, men jag blev grymt inspirerad av det jag fick se. Efter att ha läst och se en del av hennes skapande i Elin Klings modemagasin kollade jag upp designers hemsida. Klicka dig in där också för att se mer av hennes inspirerande vår och sommarkollektion!

PIXBOOM


Jag har blivit ambassadör för en hemsida som heter Pixboom, och i och med det har jag fått tillgång till en riktigt smart funktion! Skillnaden i min blogg nu från förr är att det står på bilden, istället för under, vart kläderna finns att köpa. På bilden dyker det upp flikar som det går och klicka på. Klickar du på en av flikarna länkas du direkt till plagget, på den hemsidan det finns att köpa. Smart va?



(Om du har funderingar kring den nya funktionen här på bloggen så är det bara att säga till, så kommer jag att förklara mer)

INSPIRATION


SOLBRILLOR



Snygga solbrillorna från Lindex. Kostar runt 70 kronor alla tre.

DAGENS KLÄDSEL





VÅRIGA JACKOR

Fina och våriga jackor ur H&Ms fashion against aids collection. Vill ha båda två, men helst kappan till vänster! Tycker den är så himla stilig.

GULDFÄRGADE SMYCKEN


ÄLSKART

Älskar allt. Klänningen, skorna och Kates frisyr.

HATT

Fin hatt från Åhlens. Kostar 199 kronor!

18:58

Idag mår jag bra! Så glad över det fina vädret och över mitt nya jobb. Hoppasni mår bra också. Kram!

INSPO


KUSINVAKT



Har mina små-kusiner här i helgen, där av blir det lite mindre upppdatering. Idag har vi varit och badat, och nyligen så åt vi mat. Nu Ska vi gå ut med min lilla kisse, och leta efter påskharen.
Hoppas ni har en fin helg, kram!

ROSA



Rosa bälte, 59 kronor från Åhlens!

TRE FINA





Tre fina som jag mer än gärna vill ha! I nästa helg ska jag åka till Göteborg. Får se om jag hittar något av detta då, hoppas!

JEANSSHORTS



Plockade fram lite sommarkläder ur garderoben igår. I den låg bland annat dessa. Ett par jeansshorts som jag fyndade för 50 kronor på Weekday i somras. Använde dem riktigt mycket i somras, och det kommer jag även att göra i år!

INSPIRERANDE FRISYR


Åh så fin denna frisyren är! En lång bob är definitvt något jag ska skaffa mig när håret växt ut en bit till.

CYKELBYXOR





Hade fått ett hål i ett par leggins, så jag sydde om de till ett par cykelbyxor.  Och såhär blev resultatet! Kommer använda de under klänningar och så nu i vår!

VÅRMARKNAD



Godmorgon! Klockan är 10:08 och jag ska på vårmarknad. Vi hörs senare. Kram!

SKOR





Jag längtar efter sommaren och vill mer än gärna kunna börja gå barbent i fina skor. Det går inte nu, men snön är iallafall borta, vilket är ett tecken på vår! Så snart, ja kanske snart går det! Är du sugen på att införskaffa dig ett par riktigt snygga skor som du kan bära i sommar tycker jag du ska kolla in de på bilden ovan. Gillar du dem? Då kan du klicka på taggen så kommer du direkt till shoppen!

DJUPA RYGGAR



Högst på min önskelista just nu är helt klart en klänning med en RIKTIGT djup rygg. Helst med V-ringning, Liksom två av plaggen på bilderna ovan!


JAG/IDAG


KNEE HIGH





Två pack knästrumpor för endast 59 kronor! Från H&M.

SILVER


Införskaffade mig tre silverarmband i helgen. Brickan de ligger på är också ny. Den blev min för ynkla 25 kronor.

RSS 2.0