BLOPPIS?

 

Funderar över att starta en snabb bloppis. Kommer att sälja det på bilden, plus en massa andra trendiga plagg i sådana fall!


GLITTER

Bilder / TumblrWeheartitElin
Jag har alltid varit lite smått svag för diamanter och dylikt som glittrar, men jag har nog aldrig tyckt om det lika mycket som jag gör idag. Tycker verkligen att det är superfint.

DREAMING


Drömmer om att vara där. Vill vara där idag, men om man råkar möta på motgångar i livet så gäller det att inte ge upp. Det är viktigt att vara stolt över sig själv, ta chanser, blicka framåt och våga satsa.

Bropå chanser. Jag har fått ett roligt erbjudande, som jag har tackat ja till. Känns jättebra att jag tog det. Berättar vad det är som kommer att hända inom kort!

MILITARY JACKET

Är lite småsugen på denna jackan som jag provade för ett par dagar sedan. Det fanns bara ett exemplar kvar av den herromdagen, och jag hade inga pengar med mig då. Kunde där av inte köpa den, men jag tänker att om den finns kvar i butiken på Onsdag så är det menat att den ska bli min!

YESTERDAYS


GOLDEN/BLACK/NEON


ME/PINK/LIPS/TODAY


ORMMÖNSTRAD


Fyndade denna blusen för ett tag sedan. Tycker att den ljusa, rosa färgen är väldgt fin, och ormmönstret det älskar jag. Jag använder den till vardag som fest, matchat till en svart byxa eller tubkjol. O-knäppt som knäppt.

INSPO

Via Tumblr , Victoria , Hanna

RSS 2.0