VÄSKA

Väska - Lindex

 


HERROMDAGENLite bilder från i Lördags kväll då min fina vän Mia var hemma hos mig.

 


INSPIRATIONBildkälla


TRE OUTFITS

För dig som vet eller funderar på att hitta på något trevligt i helgen, men som ännu inte kommit fram till vad du ska ha på dig. Låt dig inspireras av de tre olika outfitsen ovan.

TRE RINGAR I ENBeställde precis hem ringen ovan till mig själv. Gillar kombinationen av tre ringar i en, att den är väldigt enkel och stilren, men ändå har det lilla extra.


NYA SKOR

Sandaler - H&M


DAGENS ÖNSKEOUTFIT

Klädkällor: net-a-porter , modekungen , din sko , superette , asos


KVÄLLS INSPIRATION.


Bildkällor: Sanna , Tumblr

LINNEN


Dessa linnena köpte jag i början av Juni, och jag totalt älskar dem. Modellen är perfekt! Lagom djup under armarna (kanten går precis ovanför behån), den är väldigt slapp och är lite längre baktill än framtill. Från Monki kommer dem!

 


BLANDANDE TILLFÄLLENBilderna ovan är tagna under de senaste helgerna. Förra helgen var lugn, valde att inte gå ut utan istället äta sushi med min vän Mia, helgerna där innan blev det ett flertal utgångar, och denna helgen blev det ganska lugnt också. Mia kom hem till mig och Dennis i Lördags kväll för att umgås. vi satt på på ballkongen kvällen ut, pratade i massor och hade det fantastiskt bra.

20110715

Hej! Det har uppdaterats dåligt i bloggen under de senaste två dagarna. Skrev herromdagen att uppdateringen skulle hållas igång, men trots det har jag varit dålig på att uppdatera bloggen under de tre senaste dagarna. Det beror på att jag har jobbat mycket och haft ont om tid till att blogga. Nu ska jag iväg till jobbet igen så jag hinner tyvärr inte att uppdatera bloggen med mer än detta för tillfället, men uppdatering kommer att ske under de närmsta dagarna. Har nämnligen ett par inlägg på G. Så håll utkik. Kram!

 


13:14Nu ska jag iväg till min älskade vän Mia, för att umgås en stund. Har inte haft ork till att laga mat idag, så tänkte gå förbi ett matställe och köpa med mig lite sushi som jag kan äta hos henne. I eftermiddag, klockan tre, blir det jobb i sex timmar framåt. Uppdaterar mer när jag kommit hem från jobbet. Kram

KOLLAGE
GUL OCH VITINSPIRATION

 Bilkällor: tumblr , Maria , Elin

RIGHT NOW


Kom precis hem efter att har varit på en garderobsloppis. Köpte det ni ser på bilderna ovan, hela 12 plagg/accesoarer. Jag håller på att laga mat och klockan fyra blir det jobb i ett par timmar. Nu ska jag äta, men jag uppdaterar mer ikväll. Hörs då!

EN NY FAVORIT


Denna svarta väskan köpte jag i måndags, och jag verkligen älskar den! :) Fast när jag stod i butiken funderade jag på om jag verkligen skulle köpa den, eftersom jag hade shoppat så mycket annat under den gångna helgen, men som tur är kunde jag inte motstå att köpa en grej till. Tur det!

CONCEALERVill tipsa om en riktigt bra concealer från Face stockholm. Den innehåller fem olika nyanser och med de kan du bygga upp/forma ditt ansikte som du vill ha det. De ljusa färgerna kan du blanda så att du får fram rätt nyans för din hudton, runt om näsa, under ögon och haka. Den mörka kan du använda för att framhäva kinben och käke, går att använda för att forma näsa också. Nyanserna är superfina och den täcker riktigt bra!

KONTRASTERBandeau - bik bok , Topp - monki , Shorts - h&m , Väska - sytt själv

INSPIRATION


MK'S BACK

Under Juni månad har jag varit väldigt dålig på att blogga, men det har hänt så mycket skoj och därför valde jag att lägga bloggen åt sidan i ett par veckor för att bara njuta av det som skett. Jag har flyttat hemifrån, haft midsommarfirande med fina vänner, hunnit fylla 19 år, inrett min nya lägenhet och varit ute på en massa shoppingrundor. Visar det jag handlat efter hand. Och bloggen, den kommer från och med idag att uppdateras dagligen, jag lovar!

 


RSS 2.0