ÖRHÄNGE MED KORSDetta örhänget knippsade jag ihop för ett tag sedan. Gillar att det är lite längre och "vilar" mot bröstet. Har ett till, men jag kan tycka att det är finare att använda sig av ett, och låta örhänget det tala för sig själv.

GÅRDAGENS OUTFITDetta hade jag på mig igår! För muspekaren över den mittersta bilden för att få reda på vart plaggen är ifrån.

INSPIRATIONBildkällor - tumblr, nastygal
FINT GLITTRIGT LINNE


Fint linne från Vero moda, som jag lite smått funderar över att köpa! Det kostar cirka 199 - 250 kronor, minns inte helt. Tänker mig det med ett par vita shorts, en knälång kofta och ett par converse eller ett par "platådojjor". Solbränd hy och en slarvigt uppsatt knut. Åååh så snyggt!

SVARTA BRILLORFick hem dessa solglasögonen på posten herromdagen. 59 kronor kostar dem och finns att köpa hos H&M!

TYGKASSE


Efter att ha slarvat bort min förra tygkasse från Beyond retro, införskaffade jag mig en ny igår. Precis likadan som den förra. Den kostar 69 kronor, och jag älskar den! Visst är den fin?

YESTERDAY


Fyra bilder från igår, då jag och min vän Anna var i Göteborg. Linnet på bilden längst upp tycker jag är så himla fint! Det finns att köpa hos Monki och kostar cirka 300 kronor, om jag minns rätt.

RSS 2.0