NY KAMERA


.Bilden är ej tagen med min nya systemkamera.

Äntligen! Som jag längtan. Vill att batteriet ska ladda klart så att jag kan prova den. Hinner det att ladda klart ikväll ska jag testa den, om inte får jag leka med den imorrn. Imorgon ska jag dessutom till frisören, klippa, slinga + tona håret. Är lite smått nervös, har ju alltid varit väldigt ljus, men det blir nog bra! Positivt tänkande leder oftast till det bästa.

 

 


GLAD TJEJ

Hej! Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda i Skövde och är så sjukt-jäkla-glad! Jag har köpt mig något som jag så länge velat ha. Visar er snart! Ska bara plocka iordning lite här hemma först.

HÖSTJACKOR - 2011

De perfekta höstjackorna för mig, hösten 2011, ska vara enkla & stilrena. Inte ha en massa knappar och små detaljer. De får gärna vara långa, och ha en stor luva, precis som jacka nummer ett, eller ha en stor krage liksom jacka nummer sju. Så himla fint. Och ifall att jag skulle vara tvungen och välja tre favoriter av jackorna i kollaget, skulle jag säga nummer ett, två och åtta.


FINT FRÅN WEEKDAYWeekday har fått in så himla mycket fina plagg! Tror jag får ta med en tur till Göteborg snart, och kolla in deras utbud där. Se resten på deras hemsida här!

1651


INSPIRATION

Bildkälla

SVART & VIT


DAGENS KLÄDSEL


INSPIRATION


Bildkälla

 


SILVRIGT ARMBAND

Nytt armband från Lindex. Finns i både silver och guld. Jag köpte ett silvrigt armband, men funderar på och köpa ett i guld också!

HÖSTSKOR - 2011Dessa höstskorna är mina favoriter i år. För muspekaren över bilden för att se vart respektive sko finns att köpa. Jag har beställt hem ett par av de ovan. Visar er vilka så fort jag fått hem dem!


LÅNG OCH BEIGE

Hilda iklädd supersnygg, lång, beige kappa! Precis en sådan som jag vill ha.


LIKNANDE VÄSKOR

Jag har fått många frågor i detta inlägget angående min Mullberry-liknande väska - Vart den är köpt och vad den kostar. Jag har köpt den i en liten butik, på A6 center i Jönköping, som heter Väskman. När jag köpte den kostade den 349 kronor, men jag tror den har gått ner lite i pris nu. Så om du tänkt & köpa den har du nog tur! Ifall att du inte kan ta dig dit, så finns det en hel del liknande väskor på internet, som nästan är identiska med min väska. Bland annat de ovan! för muspekaren över bilden för att se vart respektive väska finns att köpa.

 


RSS 2.0