JUST NU

Nu ska jag färga håret. Jag använder mig av schwarzkopf blonde 10.1. Har använt den hårfärgen i flera år och tycker den är grymt bra! Den bleker håret 2-4 nyanser vilket gör att håret får fina skiftningar och därmed ett naturligt resultat, vilket jag tycker är bra!

NYTT I GARDEROBEN

Detta fina, vita linnet införskaffade jag mig härromdagen. Är sjukt nöjd! Kommer kombinera det till svarta byxor, eller till svart tight kjol. Tycker ni om det?

GICK INTE ATT KOMMENTERA

Hej!
Som ni kanske har märkt gick det inte att kommentera mina inlägg här i bloggen förut, men tack vare min kära vän Mia fungerar det nu. Ett stort tack till henne!! :) Kram

FYRA SAKER JAG GÄRNA VILL HA


Fyra fina saker, jag mer än gärna vill ha. Nagelacket kommer jag nog införskaffa redan på måndag!
Bilder:   victoria , vagabond , vivienne

NYA ACCESSOARER

Två nya accesoarer som jag köpt under de senaste dagarna. Tänker använda de i vår för att liva upp enkla, svartvita outfits. Tror nämnligen det kan bli snyggt! Tror ni inte?

DAGENS OUTFIT

Glittrig kofta - second hand ,  Top - Veromoda

En liten bit av dagens outfit. Den svarta toppen är  samma som jag hade på mig igår, men glitter toppen är ny och den är köpt på second hand.

GÅRDAGENS OUTFIT

Väska - second  hand  Kofta - Lager 157  Top - Vero moda


VITTVitt är en färg jag kommer använda mig mycket av i vår. Det är så himla fräscht, och att kombinera den enkla färgen tillsammans med svart och färger i neon tycker jag är riktigt snyggt. Nu ska jag upp till stan med min syster, hoppas på att jag får med mig något fint hem. Visar er senare isåfall!

SMYGTITT AV DAGENS OUTFIT

Här får ni en smygtitt av min outfit jag har på mig idag. En helbild på klädseln får ni senare!

MITT FÖRSTA INLÄGG

Fashionbymk är en modeblogg som drivs av mig, Malin, 18 år från Falköping. Jag har ett stort intresse för mode & design, vilket avspeglar sig i min blogg. Med daglig uppdatering delar jag med mig av outfits, shopping, skapande, inspiration mm.
Välkommen!
Blogg: http://www.fashionbymk.blogg.se
Hej och välkommen till min modeblogg!
Jag heter Malin och är 18 år. I min blogg kommer du att kunna få ta del av mitt stora intresse för mode & design. Med daglig uppdatering kommer jag att dela med mig av outfits, shopping, skapande, inspiration m.m.
Hoppas ni kommer tycka om det och börja följa min blogg!

RSS 2.0